Biografi
Jeg er født i 1957 i Frankfurt am Main af en tyskfødt mor og en dansk far og har boet mange steder i mit liv: Bogø, Nykøbing Falster, Kolding, USA (i Cedar Rapids, Iowa), Tanzania (i Iringa), i Bagsværd, på Østerbro og siden 1985 på Krogerup Højskole i Humlebæk. Jeg er i 2018 stoppet som forstander på Krogerup Højskole og er flyttet i et dejligt træhus i Espergærde. Jeg rejser meget  privat og med Baobab Sisters, og nyder at se verden.

Jeg er uddannet cand. phil. i musikvidenskab på Københavns Universitet - et studie der passede fint til mit temperament med både teori og praksis. I min ungdom var der stor mangel på gymnasielærere, så allerede som 20-årig havde jeg mit første job på Søborg Gymnasium, siden på Falkonergårdens Gymnasium og derefter på Krogerup Højskole, hvor jeg blev hængende på den fede måde i 35 år (det håber jeg også andre synes) - 25 år som musiklærer og 10 år som forstander.

Mit liv har været stærkt præget af mine teenageår i Tanzania og på studiet skrev jeg speciale om afrikansk korsang. Det førte bl.a. til at jeg startede vokalgruppen Papaya i 1986 som specialiserede sig i afrikanske sange og som jeg ledede i 22 år samt udgivelsen af tre korhæfter med afrikanske sange. Nu er jeg leder af vokalgruppen Baobab Sisters, som jeg har haft siden 2009.