Biografi
Jeg er født i 1957 i Frankfurt am Main af en tyskfødt mor og en dansk far og har boet mange steder i mit liv: Bogø, Nykøbing Falster, Kolding, USA (i Cedar Rapids, Iowa), Tanzania (i Iringa), i Bagsværd, på Østerbro og siden 1985 på Krogerup Højskole i Humlebæk. Jeg rejser meget både med højskolen, Baobab Sisters og privat, og nyder at se verden.

Jeg er uddannet cand. phil. i musikvidenskab på Københavns Universitet - et studie der passede fint til mit temperament med både teori og praksis. I min ungdom var der stor mangel på gymnasielærere, så allerede som 20-årig havde jeg mit første job på Søborg Gymnasium, siden på Frederiksberg Gymnasium og derefter på Krogerup Højskole, hvor jeg er blevet hængende på den fede måde (det håber jeg også andre synes).

Mit liv har været stærkt præget af mine teenageår i Tanzania og på studiet skrev jeg speciale om afrikansk korsang. Det førte bl.a. til at jeg startede vokalgruppen Papaya i 1986 som specialiserede sig i afrikanske sange og som jeg ledede i 22 år samt udgivelsen af tre korhæfter med afrikanske sange. Nu er jeg leder af vokalgruppen Baobab Sisters.